top of page

Ta sjansen før du dør

2020

Ta Sjansen Før Du Dør handler om å gripe dagen, gripe mulighetene, si ja til livet. Den handler om å velge det rette for oss, bygge hverandre opp, være gode for hverandre. Den handler om å velge å tenke riktig og ta kontroll på eget liv. Sangen handler om så mye og så viktige ting, og jeg håper du liker den.


Videoprodusent: Erick Frias De Santillana

Tekst og melodi: Anne Furubotn
Låten er spilt inn i Stella polaris Studio London
Musikk Produsent: Øyvind Aamli

I Vegen

2018

Noen ganger står det folk i vegen. Da blir det trangt og klaustrofobisk og ganske så uutholdelig rundt seg. Mye bedre om vi flytter oss for hverandre så blir det mer plass og lettere puste. Folk som skal kontrollere andres liv må lære seg å flytte litt på seg. Rett og slett.

Meg og Tine Suman Hodne øver til konsert på Jæren viseklubb i stuen min. Tine synger også men mistet stemmen sin denne dagen.

 

Dette er en av mine nye låter som kommer på mitt neste album på et tidspungt.

Tivoli

2015

-Mamma kan du komme og hente meg? eg e klissete våt og   ekkel, svimmel og kvalm og har sølt cola over hele meg...

 

Talentfulle Stephen Furubotn Flannagan har produsert denne videoen. Kule tivoli rekvisitter som bla.a lirekasse, hester og grammofon har vi fått lånt av Rogaland teater. Kostymedesigner Mia Koch og Kirsteen Ferrrier Edvardsen bidrar med fantastiske kostymer. Tusen takk.

 

Skuespillere: Vilde Røyseland Molstad (tivolijente), koret mitt G-gjengen (fugler og dyr), Anne Molstad (spåkone), Tieneke Oda og Gry Van Merkenstein (bilettkonduktører), Tine Suman Hodne (dame med skjegg), Stephen Furubotn Flannagan (sterk mann). Tusen takk kule folk. Dere e fantastiske!

 

Huske Du,Mamma?

2015

Tittelmelodien på Album nr 2. Kjempeflinke  Jazzmusiker Tine Suman Hodne er med heldige meg og øver til konsert. Her en stemningsrapport på kjøkkengolvet :-)

 

-- Mamma, kan vi kjøpe noe å drikke? Noisy eller cola eller noe?

-- Hva e vitsen med å kjøpe det, du drikke det jo bare opp uansett?

 

Bestefar

2015

Video spillt inn i Tungenes fyr av ungdomsbedriften Citrabox-UB ved Vågen vgs.

 

Når en pappa stiger inn i rollen som bestefar skjer det en forvandling. Inspirert av egne barns forhold til bestefar ble denne sangen til. Spillt inn i Stella Polaris studio i London er ideen vintage filmmusikk mikset med visejazz for å dra det svulstige og mektige ned på jorden igjen. Det er slik bestefar er: Stor og klok og grei og myk og fin.

 

Stavanger kulturhus 2014

En liten stemningsrapport fra en av mine konserter. Emile Ashley som er reklamefotograf og er med meg ganske ofte spiller på hjemmelaget baljebass, Andreas Skagen trompet og Eilert Bjander trombone. G-gjengen, mitt trofaste barnekor fra St. Petri er også med :-)

 

bottom of page